HR Manager

Als (Senior) HR Manager bij Certhon ben je de motor achter ons personeelsbeleid en draag je bij aan een positieve en dynamische werkomgeving. Je bent de spil in de ontwikkeling van onze organisatie, jij verbindt de strategie aan vooruitgang. Door jouw visie kunnen wij groeien. Herken jij je hierin? Lees dan snel verder en wie weet ben jij onze toekomstige collega!

 

Contact
Ilse Zwinkels HR adviseur

Wat je gaat doen:

De afdeling HR draagt zorg voor ons talentvolle Certhon-team. Als (Senior) HR manager neem je initiatief, heb je goede organisatorische vaardigheden en houd je de regie over interne HR projecten. Jij weet, in deze veelzijdige en verantwoordelijke functie, op de juiste momenten te schakelen tussen het strategisch plan en de operationele uitvoering hiervan. Daarin leg je makkelijk verbanden en neem je initiatief.

 

Veel collega’s hebben een technische achtergrond. In projectteams werken we wereldwijd aan hoogwaardige glastuinbouwprojecten. Voor onze klanten creëren wij een perfect klimaat voor groei, waardoor het mogelijk is overal ter wereld te kunnen telen. Creëer jij voor onze mensen een perfect klimaat voor groei? Zodat we daar samen de vruchten van kunnen plukken.

Ontwikkeling staat bij jou hoog in het vaandel, daarom stimuleer jij kennisontwikkeling, persoonlijke ontwikkeling en zet jij je in voor interne doorstroom. Je zet hierbij de juiste middelen in om het beste uit onze medewerkers te halen.

Je bent verantwoordelijk voor het opstellen en bewaken van het strategisch HR-plan en het personeelsbeleid. Vanuit HR ben je een belangrijke schakel binnen het Management Team.

Je krijgt energie van het aantrekken van nieuwe medewerkers. Die energie weet jij vervolgens uitstekend in te zetten in het behouden van nieuwe medewerkers.

Wij verwerken onze personeelsadministratie in AFAS en je denkt graag mee om dit systeem verder te optimaliseren.

Grow as one. Ben jij er klaar voor?

Certhon ontwerpt en realiseert kassen en technische installaties voor de internationale glastuinbouwsector. Wij geloven dat er een oplossing is voor het wereldwijde voedselvraagstuk. Wij willen het mogelijk maken dat iedereen, altijd, op elke locatie en onder alle omstandigheden, toegang heeft tot duurzaam geteeld hoogwaardig voedsel. We zetten een organisatie neer waar kennis- en productontwikkeling op teelt(technische) gebieden samenkomen. Om dit te kunnen bereiken is onze focus continu gevestigd op de groei en de ontwikkeling van zowel Certhon zelf, als van onze medewerkers. En daar komt onze HR afdeling om de hoek kijken. Jij weet als ambassadeur Certhon van de juiste talenten te voorzien!

Wat wij je bieden:

  • Bij indiensttreding volg je het CerthOn Board programma, om jou zo snel en soepel mogelijk kennis te laten maken met ons innovatieve familiebedrijf;
  • De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen, je talenten te benutten en je ambities waar te maken binnen een continu groeiend bedrijf;
  • Je komt te werken in een team van enthousiaste, gepassioneerde en specialistische collega’s;
  • Om kennis te delen, organiseren we meerdere keren per jaar het Certhon College, dat inhaakt op verschillende thema’s zoals vitaliteit, veiligheid of de verkoopstrategie;
  • Leuke activiteiten die georganiseerd worden door ons Party Comité.

Wat wij van jou verwachten:

  • Je hebt een afgeronde HBO opleiding en bij voorkeur in de richting van HRM, bedrijfskunde of gerelateerd vakgebied en 10 jaar ervaring in een vergelijkbare functie;
  • Jij bent ondernemend, organisatiesensitief, energiek, gedreven en nauwkeurig;
  • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en gespreks-technieken en staat stevig in je schoenen;
  • Je bent fulltime beschikbaar om bij ons aan de slag te gaan;
  • Jij voelt je als een vis in het water in een Westlands familiebedrijf dat momenteel in transitie is naar onderdeel van de internationale DENSO groep.

Enthousiast geworden?

Zie jij deze uitdaging wel zitten en sta je te springen om deel uit te maken van ons ambitieuze en gedreven team? Dan ontvangen wij graag jouw cv en motivatiebrief in onze mailbox.

Heb je vragen over deze vacature of ben je simpelweg al benieuwd naar je eventuele toekomstige collega’s? Neem dan contact met ons op via 0174-225080.

Do you have any questions about this vacancy?

Ask your question here!

More vacancies