Sales Engineer Elektrotechniek

Je bent de verbindende schakel binnen het ontwerpproces van een kasproject. Jij ontwerpt de infrastructuur, ook voor de andere disciplines (water, klimaat en constructietechniek), zowel elektrotechnisch als computertechnisch. Jij weet welke elementen door de andere disciplines in de projecten geïnstalleerd worden en je begrijpt hoe al deze elementen in het grotere geheel samenhangen, om de vertaling naar de configuratie in de klimaatcomputer te maken.

Contact
Ilse Zwinkels HR Support

Wat je gaat doen:

Als Sales Engineer Elektrotechniek houd jij je bezig met uiteenlopende kasprojecten. Iedere klantvraag is immers anders en daarom is ieder ontwerp maatwerk. Zo werk je het ene moment aan een kasproject waarvoor jij de meest geavanceerde elektrosystemen engineert en het volgende moment ben je volledig gefocust op een hightech indoor farm. Hoe het ook went of keert, jij weet met jouw kennis van elektrotechniek een op maat gemaakt ontwerp aan te bieden aan de klant, met bijbehorende offerte. Hoe groot de uitdaging ook is, jij komt met de beste oplossing.  

 

Voor ieder kasproject werk je in een projectteam samen met collega’s vanuit de andere disciplines (watertechniek, klimaattechniek en constructietechniek). Voor jou is dat ook dé manier om je kennis te verbreden. Daarnaast werk je nauw samen met de verkoop en sluit je zo nu en dan aan bij klantgesprekken, waarin jij de klant adviseert vanuit jouw specialisme op elektrotechniek. Zodra het project verkocht is met de door jouw opgestelde offerte, draag je samen met je projectgroep het project over aan de afdeling Project Engineering. Het is dan aan hen om het project daadwerkelijk te realiseren. Zo werken we samen aan één doel: Growing anything, anywhere. For everyone! 

Grow as one. Ben jij er klaar voor?

Bij Certhon hebben we een missie. Wij stellen ondernemers, waar ook ter wereld, in staat om veilig en lokaal geproduceerd voedsel te telen. Of het nu gaat om tomaten in de woestijn in een super hightech kas of aardbeien in Hong Kong in een indoor farm. Wij hebben alle kennis, know-how en technologieën in huis om dát voor elkaar te krijgen. Sterker nog: we doen het al! En dat gaat zo goed dat wij opzoek zijn naar versterking. 

Wat wij je bieden:

  • Een team vol met vakkundige collega’s, waar je mee kunt sparren en samenwerkt voor mooie resultaten;
  • Een salaris die goed past bij jouw ervaring en verantwoordelijkheden;
  • Een informele, gezellige én ambitieuze werksfeer, die door heel het bedrijf te voelen is;
  • Vers fruit, iedere woensdag soepdag en de mogelijkheid om mee te doen aan sportieve activiteiten zoals bootcamps en verschillende sporttoernooien.;
  • Goede pensioenregeling;
  • Iedere vrijdagmiddag een bitterbal en een koud biertje op onze vlonder aan het Westlandse water.   

Wat wij van jou verwachten:

  • Je wordt blij van een uitdagende technische functie; 
  • Je bent cijfermatig sterk, nauwkeurig en ontwikkelingsgericht; 
  • Je kunt goed abstract denken en hebt daardoor mogelijke resultaten helder voor de geest; 
  • Je hebt een afgeronde HBO opleiding en bij voorkeur richting Elektrotechniek.  

Enthousiast geworden?

Wij maken heel graag kennis met je! Mail je cv naar vacature@certhon.com. Wil je meer informatie? Bel Ilse Zwinkels op het telefoonnummer 0174-225080. Zij beantwoordt graag al je vragen! 

Do you have any questions about this vacancy?

Ask your question here!

More vacancies