Technisch Beheerder Klimaatcellen

Als Technisch Beheerder ben je verantwoordelijk voor het beheer en de optimalisatie van de technische installaties in het Certhon Innovation Center (CIC). In deze faciliteit van 240 m² met acht klimaatcellen vindt doorlopend onderzoek plaats om hét teeltsysteem van de toekomst te ontwikkelen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de monitoring en optimalisatie van klimaatcellen bij klanten. Je werkt nauw samen met diverse afdelingen binnen Certhon en fungeert als spin in het web tussen R&D, Technische Automatisering en Service.

Contact
Ilse Zwinkels HR Adviseur

Wat je gaat doen:

Je start de dag met het uitvoeren van een aantal checklists omtrent het gebruik van klimaatcellen. Uitkomsten hiervan bespreek je vervolgens met de agronomie of met de klant. Jullie bespreken de meest efficiënte instellingen om zowel het energieverbruik als de groei van de planten te optimaliseren. Vervolgens ga je aan de slag met het coördineren van een kleine verbouwing in het CIC. Je overlegt met de afdeling uitvoering omtrent de levertijd van de benodigde materialen, de beschikbaarheid van monteurs en de gewenste planning van de agronomie.

 

In de middag krijg je een alarmmelding over een storing in de irrigatiesystemen van het CIC of bij een klant. Vanaf afstand log je in op de klimaatcomputer en pas je de instellingen aan om het probleem tijdelijk op te lossen. Vervolgens bel je met de serviceafdeling om een fysieke inspectie te regelen en mogelijk voer je die inspectie zelf uit. Je eindigt de dag met het opruimen en voorbereiden van het CIC, samen met Agronomie, in verband met een rondleiding door het CIC voor een groep potentiële klanten de volgende dag.

Je coördineert en optimaliseert het gebruik van klimaatcellen aan de hand van de door jouw opgestelde processen en checklists. Tevens draag je zorg voor de juiste opvolging binnen Certhon bij hieruit vloeiende vraagstukken.

Je draagt zorg voor uitstraling, onderhoud en verbouwingen. Je coördineert en voert dan ook voert onderhoudswerkzaamheden uit aan de installaties en sensoren in het CIC en zorgt dat het CIC er altijd representatief uitziet voor bezoekers.

Je voorziet nieuwe gebruikers, zowel intern als extern, van de nodige informatie om de klimaatcellen optimaal te gebruiken. Na jouw klimaatceltraining kunnen ze zelf aan de slag.

Je ondersteunt R&D bij het analyseren van data afkomstig uit de klimaatcomputer en tot slot draai je mee in de alarmdienst, waarbij je zorgt voor een eenduidige aanpak bij alarmen.

Grow as one. Ben jij er klaar voor?

Bij Certhon hebben we een missie. Wij willen ondernemers, waar ook ter wereld, in staat stellen om veilig en lokaal geproduceerd voedsel te telen. Of het nu gaat om tomaten in de woestijn in een super hightech kas of aardbeien in Hong Kong in een indoor farm; wij hebben alle kennis, know-how en technologieën in huis om dát voor elkaar te krijgen. Sterker nog: we doen het al! En dat gaat zo goed dat wij opzoek zijn naar versterking!

Wat wij je bieden:

  • Je werkt in een innovatieve hightech omgeving met de nieuwste technologieën;
  • We bieden diverse opleidingsmogelijkheden en trainingen aan om je vaardigheden en kennis te verbeteren;
  • Een marktconform en competitief salaris dat past bij je ervaring en vaardigheden, inclusief goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een pensioenregeling, 25 vakantiedagen en een winstuitkering;
  • Een professioneel en leuk team waarvoor we regelmatig bedrijfsfeesten en sociale evenementen organiseren;
  • Wij streven naar duurzame oplossingen en stimuleren milieuvriendelijke initiatieven.

Wat wij van jou verwachten:

  • Een MBO+/HBO opleiding richting regeltechniek, mechatronica of een vergelijkbare technische discipline;
  • Je kunt effectief communiceren met teamleden, andere afdelingen en externe partijen;
  • Het vermogen om complexe technische installaties te analyseren en problemen op te lossen;
  • Geen 9-tot-5 mentaliteit, je bent bereidheid om incidenteel te reizen e/o in het weekend te werken en je kunt omgaan met fluctuaties in je takenpakket;
  • Initiatief nemen en proactief bijdragen aan de verbetering van onze installaties en processen, daarmee kan je fysiek werk doen en krijg je wellicht vuile handen.

Enthousiast geworden?

Word jij enthousiast van deze vacature? Solliciteer! Wij ontvangen graag je cv en motivatie. Bij een match nodigen wij je graag uit voor een kennismakingsgesprek. Heb je nog vragen over deze vacature of over Certhon zelf? Neem dan contact met ons op via 0174-225080. Hopelijk tot snel!

Do you have any questions about this vacancy?

Ask your question here!

More vacancies