Field Service Engineer

Gevarieerder kan het bijna niet, maar wel alles binnen techniek. Als Field Service Engineer is geen dag hetzelfde. Je bent in deze functie werkzaam aan zowel kasverwarming systemen, klimaatcellen voor daglichtloos telen, WKO-installaties in combinatie met warmtepompen of onze zelfontwikkelde Certhon computersystemen. Voor iedere vraag kan de klant bij jou terecht. Als je de oplossing niet direct weet, ga je aan de slag met collega’s en de diverse systemen om alles tot in de puntjes uit te zoeken.

 

Jij stroomt over van technische kennis over mechatronica en elektrotechniek en je staat te springen om die kennis in de praktijk in te zetten. Maar ook zeker om die kennis nóg verder uit te breiden. In deze functie heb je veel vrijheid en verantwoordelijkheid én leer je continu bij. Ook leuk: je springt regelmatig in het vliegtuig naar een project in het buitenland.

Contact
Ilse Zwinkels HR adviseur

Wat je gaat doen:

Heel concreet zorg jij onder andere voor het in bedrijf stellen van een verwarmingsinstallatie, controleer je of het systeem gevuld is en loop je de aansluitingen van frequentie regelaars, pompen en mengkleppen na. Dit is voor jou gesneden koek. Vanzelfsprekend laat je de pompen draaien en controleer je of de mengkleppen goed werken. Je stelt, al dan niet met de brandermonteur, de ketel en de CO² installatie in bedrijf en checkt even of de meetwaardes voldoen aan het ontwerp. Je rondt de werkzaamheden af en je stelt het werkverslag op, inclusief technische instellingen en metingen.

Bij technische vraagstukken weet jij zelfstandig een diagnose te stellen en implementeer je jouw oplossing foutloos.

Je bent onderdeel van het team Service. Je werkt samen met en ondersteunt teamleden door kennis te delen en gezamenlijk problemen op te lossen.

Soms werk je op hoogte, al dan niet met hoogwerkers, of werk je aan (of in de buurt van) spanningsvoerende delen. Voor jou is dit geen probleem, jij zorgt voor de juiste en meest veilige aanpak.

Je gebruikt de persoonlijke beschermingsmiddelen op de juiste wijzen en voert een last-minute risico analyse uit voor aanvang van de werkzaamheden. Je werkt mee aan de werkplekinspecties en participeert actief in de VGM-bijeenkomsten.

Grow as one. Ben jij er klaar voor?

Bij Certhon hebben we een missie. Wij stellen ondernemers, waar ook ter wereld, in staat om veilig en lokaal geproduceerd voedsel te telen. Of het nu gaat om tomaten in de woestijn in een super hightech kas of aardbeien in Hong Kong in een indoor farm. Wij hebben alle kennis, know-how en technologieën in huis om dát voor elkaar te krijgen. Sterker nog: we doen het al! En dat gaat zo goed dat wij opzoek zijn naar versterking.

Wat wij je bieden:

 • De kans om aan de meest innovatieve projecten te werken, binnen een continu groeiend bedrijf;
 • Een salaris dat past bij de functie, met goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Indien gewenst een uitgebreide interne opleiding;
 • Je werkt in een team van specialistische collega’s waarmee je samen mooie resultaten kunt bereiken;
 • Een internationale werkomgeving, waarin je veel landen en culturen leert kennen. Wij zorgen uiteraard voor een comfortabele reis;
 • 150 collega’s waarmee je naast de klussen echt leuke dingen doet; bedrijfsuitjes, sportieve activiteiten, feestjes en de vrijdagmiddag met een biertje en bitterballen.

Wat wij van jou verwachten:

 • Interesse in technische installaties en de (internationale) glastuinbouwsector;
 • Je staat stevig in je schoenen, laat je niet snel uit het veld slaan en bent oplossingsgericht;
 • Je kunt goed in teamverband werken, bent flexibel en vindt het leuk om regelmatig op reis te zijn;
 • Je bent bereid na een gedegen inwerkperiode bereikbaarheidsdiensten te draaien;
 • Je bent gestructureerd, ordelijk, nauwkeurig en kunt systematisch werken en denken.

Enthousiast geworden?

Wij maken heel graag kennis met je! Mail je cv naar vacature@certhon.com. Wil je meer informatie? Bel Dennis Verbeek op het telefoonnummer 0174-225080. Hij beantwoordt graag al je vragen! 

Do you have any questions about this vacancy?

Ask your question here!

More vacancies