Field Service Engineer

Als Field Service Engineer is geen dag hetzelfde, zo ben je in deze functie bijvoorbeeld werkzaam aan kasverwarming systemen, klimaatcellen voor daglichtloos telen, WKO-installaties in combinatie met warmtepompen of onze zelfontwikkelde Certhon computersystemen. Voor iedere vraag kan de klant bij jou terecht. Als je de oplossing niet direct weet, ga je aan de slag met collega’s en de diverse systemen om alles tot in de puntjes uit te zoeken. In deze functie heb je veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ook leuk: je springt af en toe in het vliegtuig voor een klus in het buitenland.

Contact
Dennis Verbeek HR Manager

Wat je gaat doen:

Een verwarmingsinstallatie in bedrijf stellen, controleren of het systeem gevuld is en de aansluitingen van frequentie regelaars, pompen en mengkleppen nalopen. Het is voor jou gesneden koek. Je zorgt vanzelfsprekend dat de pompen gaan draaien en controleert of de mengkleppen goed werken. Je stelt, al dan niet met de brandermonteur, de ketel en de CO² installatie in bedrijf. Het ontgaat jou ook niet of de meetwaardes voldoen aan het ontwerp. Je rondt het af en je stelt het verslag op van je werkzaamheden, alle instellingen en de resultaten van de metingen in de kas.

Grow as one. Ben jij er klaar voor?

Bij Certhon hebben we een missie. Wij stellen ondernemers, waar ook ter wereld, in staat om veilig en lokaal geproduceerd voedsel te telen. Of het nu gaat om tomaten in de woestijn in een super hightech kas of aardbeien in Hong Kong in een indoor farm. Wij hebben alle kennis, know-how en technologieën in huis om dát voor elkaar te krijgen. Sterker nog: we doen het al! En dat gaat zo goed dat wij opzoek zijn naar versterking.

Wat jij van ons kunt verwachten:

 • Indien gewenst een uitgebreide interne opleiding;
 • Je krijgt een eigen bus en goed gereedschap en nog tal van andere uitstekende arbeidsvoorwaarden; van salaris, aantrekkelijke vergoedingen, laptop, telefoon tot en met doorgroeimogelijkheden, afhankelijk van jouw wensen;
 • Je werkt in een team van specialistische collega’s waarmee je samen mooie resultaten kunt bereiken in een ontspannen werksfeer;
 • Een internationale werkomgeving, waarin je veel landen en culturen leert kennen. Wij zorgen uiteraard voor een comfortabele reis;
 • 150 collega’s waarmee je naast de klussen echt leuke dingen doet! Zo hebben we jaarlijks een uniek bedrijfsuitje, organiseren we sportieve activiteiten, hebben we meerdere feestjes per jaar en sluiten we met elkaar de week af op vrijdagmiddag met een biertje en bitterballen.

Wat wij van jou verwachten:

 • Je hebt technische kennis op gebied van Mechatronica, Elektrotechniek.
 • Interesse in technische installaties en de (internationale) glastuinbouwsector.
 • Je staat stevig in je schoenen, laat je niet snel uit het veld slaan en bent oplossingsgericht;
 • Je kunt goed in teamverband werken, bent flexibel en vindt het leuk om regelmatig op reis te zijn;
 • Je bent bereid na een gedegen inwerkperiode bereikbaarheidsdiensten te draaien
 • Je bent gestructureerd, ordelijk, nauwkeurig en kunt systematisch werken en denken.

Enthousiast geworden?

Wij maken heel graag kennis met je! Mail je cv naar vacature@certhon.com. Wil je meer informatie? Bel Dennis Verbeek op het telefoonnummer 0174-225080. Hij beantwoordt graag al je vragen! 

Do you have any questions about this vacancy?

Ask your question here!

More vacancies