Project Administrator Finance

Het beheren en monitoren van de financiële voortgang van wereldwijde projecten staat centraal in deze functie. Dit doe je in nauwe samenwerking met zowel het Finance & Legal team als de commerciële afdeling. Jij bent de drijvende kracht achter de financiële afwikkeling van projectovereenkomsten en zorgt ervoor dat facturatieprocessen worden geoptimaliseerd.

 

Jouw input en expertise zijn onmisbaar in ons streven naar groei en succes. Klaar om je carrière naar nieuwe hoogten te tillen? Sluit je aan bij Certhon en maak een significante impact als Project Administrator Finance!

Contact
Dennis Verbeek HR Manager

Voorbeeld uit de praktijk

Als Project Administrator Finance ben je verantwoordelijk voor het monitoren van de financiële voortgang van projecten en termijnfacturatie. Tijdens het nacalculeren houd je zicht op de planning en het budget. Daarnaast ondersteun je de commerciële afdeling bij het afsluiten van contracten door te controleren of de juiste documenten aanwezig en ondertekend zijn. Ook leg je de financiële afspraken met klanten nauwkeurig vast.

 

Je draagt zorg voor het vastleggen, bewaken en verwerken van bevestigingen en facturatie (facturatieschema’s en projectfacturatie). Met jouw overzichtsvermogen leg je snel verbanden tussen werkzaamheden en de financiële status van het project. Je zorgt voor inzicht in de projectfinanciering en hebt overzicht over hoeveel aanvragen er binnenkomen en hoeveel offertes er worden uitgebracht.

Financiële grip

Je houdt financiële grip op projecten door samen te werken met projectleiders. Ook verzorg je de (termijn)facturatie voor internationale klanten. Je controleert betalingsafspraken in verkoopcontracten, boekt kosten- en inkoopfacturen in en voert het debiteurenbeleid uit. Daarbij verricht je diverse aangiften, zoals btw en Intrastat.

Doorgroeimogelijkheden

Afhankelijk van jouw ambities bieden we ruimte voor groei binnen deze functie, zoals het maken van overzichten van margeontwikkelingen en het analyseren van de realisatie van onderhanden werk (OHW).

Grow as one. Ben jij er klaar voor?

Bij Certhon hebben we een missie. Wij stellen ondernemers, waar ook ter wereld, in staat om veilig en lokaal geproduceerd voedsel te telen. Of het nu gaat om tomaten in de woestijn in een super hightech kas of aardbeien in Hong Kong in een indoor farm. Wij hebben alle kennis, know-how en technologieën in huis om dát voor elkaar te krijgen. Sterker nog: we doen het al! En dat gaat zo goed dat wij opzoek zijn naar versterking.

Wat jij van ons kunt verwachten:

  • Een uitgebreid inwerktraject om je goed voor te bereiden op je verantwoordelijkheden;
  • Een team vol met vakkundige collega’s waar je van kunt leren, mee kan sparren én natuurlijk ook mee kan lachen;
  • Afwisselend werk om in op te gaan, zodat je af en toe vergeet dat je aan het werk bent;
  • Een salaris dat past bij deze functie, aangevuld met goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Een informele, maar professionele en ambitieuze werksfeer, voelbaar door het hele bedrijf.

Wat wij van jou verwachten:

  • Een afgeronde financiële of bedrijfseconomische MBO-opleiding;
  • Nauwkeurigheid, zelfstandigheid, integriteit, proactiviteit en een hands-on mentaliteit;
  • Analytisch vermogen, kritisch denken, maar ook het vermogen om te adviseren voor onze projectleiders;
  • Sterke communicatieve vaardigheden, zowel in het Nederlands als in het Engels, en de vaardigheid om collega’s gemakkelijk te benaderen;
  • Goed met cijfers: Certhon rekent op jou!

Enthousiast geworden?

Word jij enthousiast van deze vacature? Solliciteer! Wij ontvangen graag je cv en motivatie. Bij een match nodigen wij je graag uit voor een kennismakingsgesprek. Heb je nog vragen over deze vacature of over Certhon zelf? Neem dan contact met ons op via 0174-225080. Hopelijk tot snel!

Do you have any questions about this vacancy?

Ask your question here!

More vacancies