Verkoper Europa

Jij leeft voor de verkoop van internationale (glas)tuinbouwprojecten. Onze technologie weet je met gemak te vertalen naar verkoopresultaten. Of het nu gaat om het opbouwen van netwerken, het genereren van leads, het in kaart brengen van klantwensen of de coördinatie tijdens technische ontwerpen, jij ziet commerciële kansen voor (potentiële) klanten. In deze rol sta je voorop in de ontwikkeling van teeltsystemen voor de toekomst. Jouw ondernemerschap, commerciële instinct en technische kennis komen volledig tot uiting als Verkoper Europa bij Certhon.

Contact
Ilse Zwinkels HR adviseur

Voorbeeld uit de praktijk

Je schakelt eenvoudig tussen bestaande en nieuwe klanten en bent een waardevolle gesprekspartner voor R&D, Sales Engineers en externe partners. Dat doe je natuurlijk niet alleen! In deze positie werk je nauw samen met collega’s van de verkoop, de R&D, plantwetenschappers en technische adviseurs. Jij inspireert je team en klanten door je passie, luistervaardigheid en overtuigingskracht.

 

Je draagt bij aan het verwezenlijken van onze ambitie om innovatieve teeltsystemen wereldwijd te introduceren, zodat overal ter wereld efficiënt en duurzaam geteeld kan worden. Het signaleren en initiëren van commerciële of technische ontwikkelingen die commercieel van belang kunnen zijn of worden, daar krijg je energie van. Om dat goed te kunnen doen krijg je toegang tot al onze technologische innovaties en kennis. Alle expertises, van gekwalificeerde lassers tot agronomisten, zijn in eigen huis aanwezig, op ‘world class’ niveau.

Kanszoeker

Je hebt een radar voor nieuwe commerciële kansen en mogelijk zelfs in nieuwe markten. Je bouwt daarom nieuwe partnernetwerken op en weet deze goed te onderhouden. Je zorgt voor je eigen klantportfolio en volwaardige markt door middel van acquisitie.

Verkoopplan

Je zorgt voor het opstellen en onderhouden van het verkoopplan, met prognoses per aangewezen land/continent. Je weet vervolgens ook deze doelstellingen te verwezenlijken.

Verkoopovereenkomst

Jij bent verantwoordelijk voor het komen tot een akkoord met de klant. Dit gaat om de bevestiging over het ontwerp, het functioneel ontwerp, de voorwaarden en de prijs.

Commerciële verantwoording

Je draagt zorg voor het omzetten van aanvragen en/of investeringsplannen naar een aanvraag waaruit een passende en kwalitatief kansrijke offerte gemaakt kan worden.

Organisatorisch sterk

Je creëert een netwerk om de doelstellingen uit het verkoopplan te realiseren. Indien nodig zoek je naar agenten en/of wederverkopers en stuurt ze aan. Je bezoekt of neemt deel aan beurzen en maakt reisverslagen om je collega’s op de hoogte te houden.

Grow as one. Ben jij er klaar voor?

Bij Certhon hebben we een missie. Wij stellen ondernemers, waar ook ter wereld, in staat om veilig en lokaal geproduceerd voedsel te telen. Of het nu gaat om tomaten in de woestijn in een super hightech kas of aardbeien in Hong Kong in een indoor farm. Wij hebben alle kennis, know-how en technologieën in huis om dát voor elkaar te krijgen. Sterker nog: we doen het al! En dat gaat zo goed dat wij opzoek zijn naar versterking.

Wat wij je bieden:

  • Een zeer ondernemende, fulltime rol bij een van ‘s werelds meest innovatieve bedrijven binnen de tuinbouw;
  • De mogelijkheid om nieuwe culturen te ontdekken in een dynamische markt;
  • Ontwikkelingsmogelijkheden om je talenten te benutten en je ambities waar te maken;
  • Deze functie biedt uitstekende arbeidsvoorwaarde;
  • Daarnaast heerst er een informele, gezellige én ambitieuze werksfeer, die door heel het bedrijf te voelen is.

Wat wij van jou verwachten:

  • Je bent strategisch sterk en bepaalt dan ook graag onze commerciële strategie van de toekomst;
  • Je hebt een technische achtergrond en sales ervaring in de internationale tuinbouwwereld;
  • Je bent in staat om met jouw deskundigheid telers en investeerders te overtuigen over onze geavanceerde oplossingen;
  • Je beschikt over uitstekende presentatie vaardigheden;
  • Je bent internationaal georiënteerd en met jouw flexibele instelling is reizen geen probleem.

Enthousiast geworden?

Word jij enthousiast van deze vacature? Solliciteer! Wij ontvangen graag je cv en motivatie. Bij een match nodigen wij je graag uit voor een kennismakingsgesprek. Heb je nog vragen over deze vacature of over Certhon zelf? Neem dan contact met ons op via 0174-225080. Hopelijk tot snel!

Do you have any questions about this vacancy?

Ask your question here!

More vacancies