Project Engineer Klimaattechniek

Jij weet precies waar een klant het over heeft, want jij bent degene die de 3D-tekeningen in HiCAD hebt gemaakt. Van offerte aanvraag tot oplevering ben jij betrokken bij het project. En met jouw expertise als technisch specialist speel jij precies in op de klimaatwensen van de klant.

Contact
Ilse Zwinkels HR adviseur

Wat je gaat doen:

Als Project Engineer werk je in een projectteam samen aan de realisatie van de meest innovatieve, hightech teeltoplossingen. Je bent verantwoordelijk voor een correcte voorbereiding ten behoeve van het te realiseren project. Daarnaast heb je geregeld contact met onderaannemers, uitvoerders en collega’s over het project. Het komt ook voor dat jij als technisch klimaatspecialist erbij gehaald wordt om de klant te woord te staan. Afhankelijk van jouw ambities en toekomstplannen is het mogelijk dat je doorgroeit naar een functie als Projectleider of Calculator. In deze uitdagende functie kan je jouw technische kennis volledig inzetten om tot de beste klimaatoplossingen te komen.

Geïntegreerde mechanische koeling

Dankzij jouw geïntegreerde mechanische koeling wordt de temperatuur in de kas nauwkeurig geregeld.

Grow as one. Ben jij er klaar voor?

Bij Certhon hebben we een missie. Wij stellen ondernemers, waar ook ter wereld, in staat om veilig en lokaal geproduceerd voedsel te telen. Of het nu gaat om tomaten in de woestijn in een super hightech kas of aardbeien in Hong Kong in een indoor farm. Wij hebben alle kennis, know-how en technologieën in huis om dát voor elkaar te krijgen. Sterker nog: we doen het al! En dat gaat zo goed dat wij opzoek zijn naar versterking.

Wat jij van ons kunt verwachten:

  • Je komt te werken in een team vol specialistische collega’s, waar je mee kan sparren en samenwerkt aan mooiste resultaten;
  • Je krijgt de mogelijkheid om jezelf zowel vakinhoudelijk als persoonlijk binnen de organisatie verder te ontwikkelen;
  • Een salaris dat past bij de zwaarte van jouw functie, met goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Een informele, gezellige én ambitieuze werksfeer, die door heel het bedrijf te voelen is;
  • Op vrijdagmiddag een koud biertje en een warme bitterbal op onze vlonder aan het Westlandse water. Wie wil dat nou niet?

Wat wij van jou verwachten:

  • Je hebt een technische achtergrond;
  • Je kan goed overzicht houden, bent zelfstandig en denkt oplossingsgericht;
  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden en een gezonde, ondernemende en flexibele werkinstelling;
  • Ondanks dat starters ook meer dan welkom zijn, verdien je extra bonuspunten als je ook nog eens ervaring hebt in een soortgelijke functie.

Enthousiast geworden?

Wij maken heel graag kennis met je! Mail je cv naar vacature@certhon.com. Wil je meer informatie? Bel Ilse Zwinkels op het telefoonnummer 0174-225080. Zij beantwoordt graag al je vragen!

Do you have any questions about this vacancy?

Ask your question here!

More vacancies