Stage Constructiebankwerker / Lasser

Ben jij van nature een slimme sleutelaar? Ben jij handig met het lassen van (lichte) constructiewerken van verwarmingsinstallatie of kasconstructies? Solliciteer dan op de stage constructiebankwerker/lasser.

Contact
Dennis Verbeek HR manager

Wat je gaat doen:

We hebben een turn-key project verkocht in Amerika en om dit project te realiseren zetten we jouw technische vaardigheden in. Jij bent namelijk verantwoordelijk voor het lassen, slijpen, persen, aftekenen en boren van verschillende constructie onderdelen van het verkochte project. Zodra jouw werkzaamheden gedaan zijn kunnen de constructieonderdelen op transport naar Amerika.

Grow as one. Ben jij er klaar voor?

Certhon is specialist in het ontwerpen en realiseren van kassen, technische installaties en klimaatcellen voor de internationale glastuinbouwsector. Wereldwijd vinden wij oplossingen om het telen van tuinbouwproducten mogelijk te maken.

 

Als stagiaire constructiebankwerker/lasser ben je verantwoordelijk voor het herstellen en maken van kas onderdelen, daarnaast stel je de constructieonderdelen samen door laswerk. Je hebt  gevoel voor maatprecisie en oog voor een goede afwerking. Je kan goed in teamverband werken, maar kan daarnaast ook prima zelfstandig werken. Het betreft een functie voor in de werkplaats.

Wat jij van ons kunt verwachten:

  • Je volgt een opleiding tot constructiebankwerker;
  • Je bent nauwkeurig, kwaliteitsgericht en dienstverlenend;
  • Je hebt affiniteit met de tuinbouwtechniek en bent woonachtig in regio Westland
  • Je bent flexibel en hebt geen 9-17 mentaliteit

Wat wij van jou verwachten:

  • Een omgeving waar je de mogelijkheid hebt jezelf te ontwikkelen tot volwaardig lasser;
  • Mogelijkheid tot een dienstverband;
  • Daarnaast bieden wij je een zelfstandige functie met veel vrijheid en verantwoordelijkheid;
  • Naast de dagelijkse werkzaamheden wordt er ook tijd vrij gemaakt voor ontspanning, zo is er wekelijks een vrijdagmiddagborrel en wordt er regelmatig een uitje of sportevenement georganiseerd.

Enthousiast geworden?

Jij bent op zoek naar een leuke stage. Wij zijn op zoek naar studenten. Vooral enthousiaste, ambitieuze en vakkundige studenten. Is deze stage jou op het lijf geschreven? Wacht dan niet langer en stuur jouw cv en motivatie naar vacature@certhon.com

Vragen? Bel HR (0174-225080) of kom langs. Bij Certhon staat de deur voor nieuw talent altijd open!

Do you have any questions about this vacancy?

Ask your question here!

More vacancies