Stage Werkvoorbereiding

Ons speelveld is uitermate boeiend. Tuinbouwtechniek geeft immers al decennialang antwoorden op belangrijke vragen. Hoe ziet de wereldwijde voedselvoorziening er in 2030 uit? Groeit sierteelt straks zonder daglicht? Het zijn vraagstukken waar wij op inspelen, omdat innovatief ondernemerschap ons groot heeft gebracht.

Contact
Ilse Zwinkels HR Support

De praktijk

Op de afdeling werkvoorbereiding breng je, samen met je collega’s, onze eigen technische ontwerpen in de praktijk. Onze werkvoorbereiders werken samen aan de realisatie van de meest innovatieve, hightech teeltoplossingen. Zij zijn verantwoordelijk voor een correcte voorbereiding, hebben regelmatig klantcontact en hebben de taak om het resultaat van het project goed in de gaten te houden. Tijdens jouw stage doe je onderzoek naar een bepaalde technische oplossing, maar krijg je ook zeker de kans om kennis te maken met alle facetten van het werk als werkvoorbereider. Zo word je klaargestoomd voor de praktijk!

Grow as one. Ben jij er klaar voor?

Bij Certhon hebben we een missie. Wij stellen ondernemers, waar ook ter wereld, in staat om veilig en lokaal geproduceerd voedsel te telen. Of het nu gaat om tomaten in de woestijn, in een super hightech kas of aardbeien in Hong Kong in een indoor farm. Wij hebben alle kennis, know-how en technologieën in huis om dát voor elkaar te krijgen. Sterker nog: we doen het al! Tijdens de stage kun jij een bijdrage leveren aan deze missie!

Wat wij je bieden:

  • Een uitdagende stageopdracht, met ruimte voor nieuwe ideeën;
  • Een betrokken en deskundige stagebegeleider die je kan helpen, adviseren en begeleiden bij jouw stageonderzoek;
  • Een stageperiode waarin je samen met de andere stagiaires van verschillende afdelingen leuke activiteiten onderneemt zoals: het bezoeken van een Certhon project, deelnemen aan de Certhon Quiz en aansluiten bij een lunch, speciaal georganiseerd voor onze stagiaires;
  • Certhon is erkend stagebedrijf voor MBO, HBO en WO. Onze collega’s kunnen jou tijdens de stageperiode op de juiste manier begeleiden en garanderen een veilige werkomgeving.
  • Ook ontvang jij een uitnodiging om mee te doen aan onze maandelijkse bootcamps of om aan te sluiten bij onze wekelijkse vrijdagmiddag borrels.

Wat wij van jou verwachten:

  • Je volgt een technische studie in de richting van werktuigbouwkunde
  • Je kunt goed zelfstandig werken en hebt affiniteit met de glastuinbouw
  • Je staat te springen om veel te leren, mee te denken en bij te dragen met jouw onderzoek aan onze missie: growing anything, anywhere!

Enthousiast geworden?

Wij maken heel graag kennis met je! Mail je cv naar vacature@certhon.com. Wil je meer informatie? Bel Ilse Zwinkels op het telefoonnummer 0174-225080. Zij beantwoordt graag al je vragen! 

Do you have any questions about this vacancy?

Ask your question here!

More vacancies